Proclaimer

Dit is de officiële website van BCD Advies. BCD Advies is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u desondanks fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt daarvoor het adres info@bcdadvies.nl gebruiken.

Wij streven naar goede en volledige informatievoorziening. Toch kunnen wij niet garanderen dat onze informatie continu juist is. Aan de informatie op www.bcdadvies.nl kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade door onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van BCD Advies en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring van ons is verkregen.

Download hier onze Algemene Voorwaarden.

BCD Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 613 566 38.

Deel deze pagina ...Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone