BCD Advies is in augustus 2014 door ir. Jan Geerts opgericht. Daarvoor heeft hij gedurende 8 jaar voor een toonaangevend bouwfysisch adviesbureau in Nederland gewerkt aan zeer grote projecten zoals musea, woontorens, ministeries en ziekenhuizen. Stuk voor stuk uitdagende projecten. Het onderliggende gevoel was echter niet goed genoeg. Vanuit BCD Advies adviseert Jan juist voor kleinschalige projecten zoals woonhuizen voor particulieren of CPO-projecten voor enkele woningen. Hierdoor staat hij dichter bij de eindgebruiker en dat is in essentie waar alle gebouwen voor gebouwd worden.

BCD Advies realiseert meerwaarde

Er wordt gewerkt aan projecten die ons energie geven. Onze opdrachtgevers hebben dus, net als wij, een lange termijnvisie met een focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat met geen of zeer lage energielasten. Voor BCD Advies zijn financiën dus niet de drijfveer om een offerte uit te brengen. De mogelijkheid om meerwaarde binnen het project te realiseren is waar wij het voor doen.

In onze motivatie kunt u meer lezen over onze drijfveren en voor meer achtergrondinformatie kunt u ons blog lezen.

Spreekt deze visie u aan? Wij zijn altijd bereid om onder het genot van een kop koffie te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Onze contactgegevens vindt u hier.