Bent u op zoek naar een nieuwe woning, overweegt u een ingrijpende verbouwing aan uw woning uit te (laten) voeren of wilt u een nieuwe woning (laten) bouwen? Er zijn veel zaken waar u over na moet denken en keuzes in moet maken. Zeer belangrijke onderdelen hierin zijn een gezonde binnenlucht, aangename temperaturen en een laag energiegebruik. BCD Advies is de adviseur die met u en uw architect meedenkt. Wij zorgen dat u een woning krijgt die voldoet aan uw verwachtingen (of deze overtreft) ten aanzien van het binnenklimaat en uw energierekening.

 

Uw gezin

U en uw gezin gaan in uw woning wonen. Afgezien van jullie werkplek/school zullen jullie de meeste tijd in jullie woning doorbrengen. In onze ogen is het dus het allerbelangrijkst dat jullie er gezond en comfortabel kunnen wonen. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet.

Onze planeet

Met z’n alle wonen we op één planeet. Het is de enige in zijn soort en daar moeten we zuinig op zijn. Met de maatregelen die uw comfort verhogen, wordt tegelijkertijd een hele hoop energie bespaart. De warmtevraag (de energie die nodig is om een woning te verwarmen) kan met wel 70% afnemen ten opzichte van een standaard nieuwbouw woning.

Uw financiën

De maatregelen die nodig zijn om een gezonde, comfortabele en duurzame woning te realiseren kosten geld. Door subsidies en gunstige rentetarieven op bepaalde hypotheken worden de kosten echter gedrukt. Het belangrijkste financiële aspect is echter dat uw energierekening een stuk lager is. Deze kan zelfs gemiddeld € 0,- per maand bedragen. Alles bij elkaar opgeteld zijn de maandelijkse lasten (hypotheek, energie en onderhoud) voor een gezonde, comfortabele en duurzame woning dus gelijk aan of lager dan die voor een standaard woning.

 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, kijk dan bij onze diensten. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.