Hieronder een overzicht van onze referenties:

Regelmatig werk ik plezierig met Jan samen bij het ontwerpen van particuliere woonhuizen. Jan is een bekwaam adviseur op het gebied van energie optimalisatie, wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Juist deze combinatie maakt hem uniek. Als adviseur werkt hij bovendien klant gericht waardoor zijn adviezen goed zijn afgestemd op de vraag van de opdrachtgever.

Joop Bensdorp – architect – meerdere nieuwbouwwoningen


We gaan een huis uit 1966 geheel renoveren, hoe pakken we dit aan? De punten die voor de hand liggen worden als eerste afgevinkt, zoals de indeling van het huis, nieuwe kozijnen en nieuwe dakpannen etc. etc. Als laatste komt de isolatie aan bod, oh ja, dat moet ook nog gebeuren denken we dan. We doen wat isolatie op het dak, in de spouw en onder de vloer en klaar is kees.

Nou mooi niet, de laatste 10 jaar heeft dit aspect van de bouw een vogelvlucht genomen. Het wooncomfort en de energiehuishouding van een gebouw wordt steeds belangrijker. We willen zo min mogelijk energie gebruiken en we willen de zomerse temperaturen buiten houden, zodat het binnen altijd lekker fris blijft.

Dan komt de kennis van BCD advies om de hoek kijken. Van het woonhuis wordt via een geavanceerd programma een overzicht gemaakt hoe we energie besparen en hoe het woongenot verhoogd kan worden. Met een duidelijke spreadsheet, wordt in korte tijd inzichtelijk gemaakt welke acties nodig zijn. Dat is handig, want je kunt tijdens het ontwerp, samen met de architect, deze punten meenemen.

Hierdoor krijg je, zonder veel extra kosten, een energiezuinig en comfortabel huis. Dat is wat we allemaal willen, toch?

Dhr. A. Schepens – particulier – renovatie woning


Voor de nieuwbouw van onze woning is Jan Geerts bij ons thuis langs geweest om zijn visie te vertellen. Zijn verhaal is goed en de prijs die hij voor zijn adviesdiensten vraagt is fair en redelijk. Wij waren al ver gevorderd in het ontwerptraject, waardoor wij uiteindelijk afgezien hebben van zijn adviesdiensten. Als wij vanaf het eerste schetsontwerp van onze woning wisten wat zijn meerwaarde kan zijn, dan hadden wij hier wel gebruik van gemaakt.

Dhr. P. Alders – particulier – nieuwbouw woning


Snel handelen, opbouwend kritisch

Joris Verhoeven – architect – meerdere nieuwbouw woningen


In juni 2016 heb ik contact gezocht met Jan Geerts van BCD Advies wegens een onverwacht probleem met de geluidsisolatie van onze nieuwbouwwoning. Jan gaf aan dat hij de volgende dag al kon komen. Ter voorbereiding heeft hij alle tekeningen en specificaties van de woning doorgenomen. Tijdens zijn bezoek heeft hij ruim de tijd genomen om de situatie te bekijken en beoordelen. De volgende dag al had ik zijn advies in huis. Ook op mijn aanvullende vragen kreeg ik een snel en duidelijk antwoord. Ik heb het advies 1:1 opgevolgd. Het uiteindelijke resultaat zullen we pas kunnen beoordelen als de woning volledig is afgewerkt en ingericht, maar de eerste bevindingen zijn bemoedigend. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van BCD Advies, m.b.t. zowel de inhoud als de prettige en duidelijke communicatie.

Dhr. R. Marée Рparticulier Рnieuwbouw woning